Nytt på perenner.se, Smått och gott

Möt Gunnel inför Tusen Trädgårdar!

Digitala föreläsningar i juni

Gunnel Carlson
Foto: Pernilla Bergdahl

En dag varannan sommar öppnar trädgårdar runt i hela landet upp för besök, i år är det dags igen för Tusen Trädgårdar och datumet att boka in är 28 juni.

För att ladda upp med extra trädgårdsinspiration kan man delta i en digital föreläsningsserie med Gunnel Carlson som Studiefrämjandet bjuder in till!

Info och anmälan:

Studiefrämjandet bjuder in till en digital föreläsningsserie i tre delar med Gunnel Carlson där temat ”Vår Trädgård” är först ut. Denna följs av en föreläsning 22/6 med temat ”Köksträdgården” samt 25/6 med temat ”Den blommande trädgården”.

OBS! varje föreläsning kräver en separat anmälan för ditt deltagande.

Föreläsningarna är gratis och streamas ut via Internet. Efter anmälan får du en bekräftelse via mail. En länk till föreläsningen skickas sedan i ett separat mail till dig på förmiddagen samma dag som föreläsningen äger rum.

Tid för föreläsningarna är 18.30-19.30 och de är enbart tillgängliga vid denna tidpunkt och kan inte ses i efterhand. Varje föreläsning har 500 platser.

Föreläsningsserien är inspiration inför Tusen Trädgårdar som fyller 10 år i år. Se mer info på trädgårdssverige.org.

Använd länk nedan för att hitta anmälningssidan för respektive föreläsning;

16 juni – ”Vår Trädgård” – Digital Föreläsning med Gunnel Carlson      Anmälningssida

22 juni – ”Köksträdgården” – Digital föreläsning med Gunnel Carlson  Anmälningssida

25 juni – ”Den blommande Trädgården” – Digital föreläsning med Gunnel Carlsson   Anmälningssida

Fotograf sidhuvudbild: Lisa Carlson


Om Tusen Trädgårdar:

Huvudarrangörer är Studiefrämjandet, Riksförbundet Svensk Trädgård och trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson. Syftet är att alla vi som älskar trädgårdar träffas och delar vår kunskap om odling, blommor, grönsaker och trädgårdskonst.
Källa: https://www.studieframjandet.se/amnen/mat-hem–tradgard/tusen/

Huvudarrangörer av Tusen Trädgårdar är Riksförbudet Svensk Trädgård, Studiefrämjandet och Gunnel Carlsons Trädgårdsriket. Fotograf Anna-Karin Fallheden