Nytt på perenner.se

Årets perenn får egen etikett

Ny marknadsföring av Årets perenn!

Perennagruppen utser varje år en perenn som är frisk, härdig, vacker och lättskött och ger den utmärkelsen Årets perenn. Det har blivit mycket framgångsrikt och nu får Årets perenn en egen etikett!

Syftet är att lyfta fram konceptet ytterligare och ge mer uppmärksamhet till den sort som har blivit utvald. Alla plantor som levereras från svenska plantskolor som är medlemmar i Perennagruppen kommer att märkas med den nya etiketten. Och det kommer bli lättare för kunder att hitta Årets perenn ute i garden center.

Inspirationen kommer delvis från märkningen av Grönt kulturarvs lyckade marknadsföring med egen etikett för att försäkra varans äkthet.

Årets perenn 2016 liten kärleksört, Hylotelephium cauticola, är den första som kommer att synas i butik med etiketten. Det är en fantastisk låg höstblommande perenn och här kan du läsa mer om den!

Inlägg egen etikett till Årets perenn

De ljusgröna etiketterna kommer att följa med alla årets perenner från medlemmar av perennagruppen tillsammans med företagens vanliga etiketter.

Perennagruppen består av ett 10-tal företag från sydligaste Skåne till Mellansverige, som aktivt och yrkesmässigt odlar perenner i Sverige. Perennagruppens medlemmar är alla anslutna till LRF Trädgård/Plantskola.